sukūrė:
Luxus creations

CMS easywebmanager
lt
en
  struktūra       pradžia

   

Mokymai įmonėms



Nauja! Kalba – sielos aidas
TIKSLAS – laisvas, paprastas, artikuliuotas kalbėjimas. Nevaržomas vidinės įtampos, manierų ir štampų.

Atsipalaidavimas
Pratimų kompleksas, kuris apjungia vaizduotę, kvėpavimą, dėmesio valdymą. Ypač didelę naudą pratimai duoda, jeigu yra kartojami bent porą kartų savaitėje. Tuomet išugdomi įgūdžiai, maža to šie pratimai po truputį keičia (kitaip sakant atveria) mūsų mąstymo būdą. Apvalo sąmonę nuo stereotipų ir įkvepia drąsos būti savimi. O tai tikrai didelė vertybė. Prisiminkim, kaip sunku kartais pasakyti paprasčiausią NE. Ir nors jaučiamės esą teisūs, vis tiek ima kamuoti kaltės jausmas.

Artikuliacija
Pratimai, leidžiantys ištarti kiekvieną balsę ir priebalsį, leidžiantys mūsų kalbai tekėti laisvai, be kliuvinių. Kuomet jūsų pašnekovas artikuliuoja, susidaro įspūdis, kad jis yra ypač dėmesingas.

Improvizacija
Stereotipus griaunančių pratimų ciklas, kuris praplečia mąstymo ribas, įkvepia drąsos priimti „savo“ sprendimus, moko pažvelgti į pačias sudėtingiausias gyvenimo situacijas „kitu kampu“, pasitikėti intuicija, pažvelgti į save iš šalies ir su humoro jausmu.

Teksto analizė ir interpretacija
Tai individualus darbas, bet jį gali stebėti kiti seminaro dalyviai, gali dalyvauti aptarime, teikti savo pasiūlymus, išsakyti pastabas. 

Kūno kalba
Tai paskaita – žaidimas, kurio metu per individualius pojūčius atrasime ką reiškia konkretus kūno gestas, kokia jo prigimtis bei kada ir kaip ji naudoti.

Aptarimas
Pasidalinsime įspūdžiais ir atradimais.

Atgal į sąrašą




UAB "HR MANAGEMENT"

Įm. Kodas: 302693200
PVM kodas: LT100006538512
Adresas: Lukiškių g. 5
LT- 01108 Vilnius
Tel.: +370 5 2127515
Mob.tel.: +370 699 98888
El. Paštas: info@hrmanagement.lt

© HR Management Baltic, UAB