sukūrė:
Luxus creations

CMS easywebmanager
lt
en
  struktūra       pradžia

   

Mokymai įmonėms



Asmeniniai pokyčiai ir produktyvūs tarpusavio santykiai
I DIENA. ASMENINĖS GALIOS

Kūrybinės energijos atsiradimo principai. Kūrybingumas-judanti energija. Energija ir struktūra. Energijos mainai. Tarpusavio santykių barjerai. Įkvėpimas. Tinklo(network) koncepcija. Tinklas ir energija komandoje. Bendras tikslas gamina energiją.
Nuo ko priklauso geri darbo santykiai ir pasitenkinimas darbu? Atskiriančios ir apjungiančios emocijos. Neigiamų emocijų valdymas. Problemos, kurias sukelia neigiami jausmai. Poreikių išsiaiškinimas.
Praktinės užduotys. „Tekanti upė“, „Depozitų bankas“.

Savęs pažinimas ir asmeninių galių vystymas. Kas aš esu? Koks aš esu? kaip savęs pažinimas mane riboja? Kaip mane valdo įpročiai? Laisvė kurti save. „Aš galiu“. Sąmoningo gyvenimo taisyklės. Asmeninis augimas. Kaip mobilizuoti savo vidines galias? „Flow“ išgyvenimai. Blogiausia/geriausia patirtis.
Pasiekimų diagnostikos modelis (suvokimo, išteklių, apmokymų, gabumų, lūkesčių, skatinimo problemų aptarimas ir analizė).
Mano asmeninis „žemėlapis“.
Kaip ištrūkti iš užburto veiklos ir minčių rato? Kaip atsiriboti nuo įprastinio mąstymo būdo? Racionalumo ir intuicijos santykis. Kūrybinio proceso etapai.

Kaip suteikti naują impulsą savo veiklai? Kaip gimsta naujos idėjos? Kaip sukurti klimatą, kuris įkvėptų naujai mąstyti?
Praktinės užduotys:”Už įprastinio piešimo ribų”. Kelionė į savo svajones. Svajonių kraštai ir jų vizijos.
Ar keičiasi suaugę žmonės? Emocinio intelekto samprata. Emocijų valdymas ir emocinis stabilumas. Emocijų svarba. Asmeninės emocijos ir jų valdymas. Empatija, kitų emocijų pažinimas ir valdymas. Emocinės įtampos valdymo technikos. Išreikšti ar nuslopinti emocijas? Pagrindinės emocijos ir jų svarba.
Kaip tobulinti nežodinį bendravimą?Kūno kalbos raktai. Gestų kalba. Balso raktai.
Žaidimas „Nojaus laivas“

II DIENA . Bendradarbiavimo galia

Konflikto samprata. Konfliktų organizacijoje požymiai ir priežastys. Konfliktų sprendimo stiliai. Konkurencija ar bendradarbiavimas? Informacijos perdavimo filtrai.
Kvietimas bendradarbiauti. Kas padeda ir kas trukdo suprasti kitus žmones? Sugedusio telefono efektas. Aktyvaus klausymosi būdai. Grįžtamojo ryšio tikrinimas.
Praktinė užduotis: Konfliktų darbe apžvalga.

Sinemalogija. Filmo „Kava ir cigaretės“ ištraukų peržiūra ir analizė
Sudėtingos bendravimo situacijos. Efektyvūs sprendimai. Kaip atpažinti bręstančius konfliktus? Konfliktų priežastys. Konfliktų sprendimo stilius ir technikos. Tylėjimo įtampos įveikimas. Kaip išvengti diskusijos? Konstruktyvi kritika. Neigiamas grįžtamasis ryšys ir kritikos priėmimas.

Strategijos win-win kūrimas. Sprendimo variantų paieška. Pozityvūs ir produktyvūs tarpusavio santykiai.
Praktinės užduotys: bendrumų ieškojimas, pasitikėjimo ugdymas.
Geriausias būdas laimėti ginčą-jo nepradėti.
Praktinės užduotys panaudojant konfliktų sprendimo metodus.
Naudojama videotechnika.

Relaksaciniai ir organizaciniai streso valdymo būdai ir metodai. Streso požymiai. Produktyvi streso samprata. Nuostatos į stresines situacijas keitimas.
Atsipalaidavimo technikos.


Atgal į sąrašą




UAB "HR MANAGEMENT"

Įm. Kodas: 302693200
PVM kodas: LT100006538512
Adresas: Lukiškių g. 5
LT- 01108 Vilnius
Tel.: +370 5 2127515
Mob.tel.: +370 699 98888
El. Paštas: info@hrmanagement.lt

© HR Management Baltic, UAB